Kezd�oldal

Live animal transport
 
Bemutatkozas�tjaink  akik n�lk�lutazas feltetleipartenerekKapcsolat
    Akik nélkül nincs fuvar:
Munkánk természetesen mit sem érne megfelelõ jármûvek nélkül.
Négylábú utasaim jelenleg az alábbi autók valamelyikével érik el úti céljukat.

Béla

Az elsõ, igazán nagy beruházásom a Béla névre keresztelt Renault Master volt, õ 2012-ben állt munkába és azóta is hûségesen szolgál. 21, egyedileg készített ketreccel felszerelt. Abszolút egyedi megjelenése a szakmájában méltán elismert Airbrusher, Báthory András munkáját dicséri.

Johnny

Második autómat, szintén egy Renault Master-t 2015 nyarán sikerült elindítanom. Õ is 21 ketreccel rendelkezik, a másiktól kissé eltérõ méretek és kialakítás miatt ebben az autóban kapnak helyet az extrém nagy, illetve problémás (kennelfóbiás, nagyon félõs) kutyusok.

  

Dönci

A csupán „kisautónak” nevezett Fiat Ducato 2016 õsz óta erõsíti csapatunkat. 5 közepes és 5 nagy ketrecével rövidebb, illetve egy adott területre történõ utazásokhoz használjuk.

   

Sprinter

A flotta zászlóshajója, a kényelem csúcsa mind a kutyusok, mind pedig a sofőrök számára. Egyszerre 22 házikedvenc szállítására alkalmas, télen-nyáron, hóban-fagyban köszönhetően a tökéletes klíma és fűtésrendszerének. Jól hangolt futóművének meg sem kottyannak az utak egyenetlenségei zavartalan utazást biztosítva a hosszú úton a kis/nagy "házőrzőknek" :).

     

Természetesen valamennyi autó az élőállat szállításhoz szükséges  állategészségügyi, valamint 8 órán túli, azaz minősített nemzetközi szállítási engedéllyel is rendelkezik.