Kezdőoldal

Live animal transport


BemutatkozasÚtjaink  akik nélkülutazas feltetleipartenerekKapcsolat

Magyarország egész területéről szállítunk kutyákat, cicákat, akiket minden esetben háztól-házig viszünk. Köztes találkozóhelyre külön kérésre, előzetes egyeztetés alapján szállítunk. Legfőbb úticéljaink Ausztria és Németország, de gyakran járunk Hollandiában, Luxemburgban, Belgiumban és Franciaországban is. Természetesen Svájcba is vállalunk fuvart, az országba azonban vámkötelezettség miatt nem tudunk belépni, így a svájci gazdiknak egy, az otthonukhoz közel eső német találkozóhelyen adjuk át a kutyusokat.

 Néha negatív kritikaként hallom, hogy lassú szállító vagyok. Ezzel nem vitatkozom, de számomra legelső helyen mindig a biztonság áll, ezért sok más szállítóval ellentétben az autóim éjszaka állnak, a sofőrjeim pedig legalább 5-6 órát pihennek. Minden autó állófűtéssel felszerelt, ami éjszaka is biztosítja a szobahőmérsékletet, így nem kell amiatt aggódni, hogy a hideg hónapokban a kutyus esetleg megfázik. Természetesen az autók klimatizáltak is, így a legnagyobb nyári hőségben történő szállítás sem okozhat gondot. A gyorsaság ellen dolgozik az is, hogy minden kis és nagy utasomat házhoz viszem, így több időt vesz igénybe egy-egy terület bejárása.

 Ez azonban természetesen nem megy a „minőség rovására”. A még az autóban tartózkodó kutyusok naponta egyszer, este kapnak tápot és legalább kétszer, de igény szerint többször is sétálnak. Ivóvíz természetesen non-stop rendelkezésükre áll, ahogy a ketrecek takarítására is folyamatosan figyelünk. Igyekszünk az utazást minél komfortosabbá, stresszmentesebbé tenni minden kis és nagy, esetleg óriási utasunk számára.

 Nyílt, azaz bárki számára elérhető fuvarjaink kéthetente indulnak, a pontos dátumokról és fuvarköltségekről telefonon vagy üzenetben bármikor tudunk felvilágosítást adni, elérhetőségeinket megtalálja a „Kapcsolat” menüpontban.

 Köztes hétvégéken lehetőség van zárt fuvarok lebonyolítására is. Ez azt jelenti, hogy egy egész autót a megrendelő szervezet/személy rendelkezésére bocsájtok és egy magyarországi címről egy, esetleg több külföldi címre szállítom a kutyusokat. Ennek költsége természetesen máshogy alakul, pontos címek ismeretében tudunk erről bővebb tájékoztatást adni.