Kezdõoldal

Live animal transport
 
 
BemutatkozasÚtjaink  akik nélkülutazas feltetleipartenerekKapcsolat

Magyarország egész területérõl szállítunk kutyákat, cicákat, akiket minden esetben háztól-házig viszünk. Köztes találkozóhelyre külön kérésre, előzetes egyeztetés alapján szállítunk. Legfőbb úticélunk Németország, de gyakran járunk Hollandiában, Luxemburgban, Belgiumban és Franciaországban is. Természetesen Svájcba is vállalunk fuvart, az országba azonban vámkötelezettség miatt nem tudunk belépni, így a svájci gazdiknak egy, az otthonukhoz közel esõ német találkozóhelyen adjuk át a kutyusokat.

Néha negatív kritikaként hallom, hogy lassú szállító vagyok. Ezzel nem vitatkozom, de számomra legelsõ helyen mindig a biztonság áll, ezért sok más szállítóval ellentétben az autóim éjszaka állnak, a sofõrjeim, utasaim pedig legalább 5-6 órát pihennek. Minden autó állófűtéssel felszerelt, ami éjszaka is biztosítja a szobahõmérsékletet, így nem kell amiatt aggódni, hogy a hideg hónapokban a kutyus esetleg megfázik. Természetesen az autók klimatizáltak is, így a legnagyobb nyári hõségben történő szállítás sem okozhat gondot. A gyorsaság ellen dolgozik az is, hogy minden kis és nagy utasomat házhoz viszem, így több idõt vesz igénybe egy-egy terület bejárása.

Ez azonban természetesen nem megy a „minőség rovására”. A még az autóban tartózkodó kutyusok naponta egyszer, este kapnak tápot és legalább kétszer, de igény szerint többször is sétálnak. Ivóvíz természetesen non-stop rendelkezésükre áll, ahogy a ketrecek takarítására is folyamatosan figyelünk. Igyekszünk az utazást minél komfortosabbá, stresszmentesebbé tenni minden kis és nagy, esetleg óriási utasunk számára.

Nyílt, azaz bárki számára elérhető fuvarjaink általában hetente indulnak, a pontos dátumokról és fuvarköltségekrõl üzenetben bármikor tudunk felvilágosítást adni, elérhetőségeinket megtalálja a „Kapcsolat” menüpontban.

Előzetes egyeztetés után lehetőség van zárt fuvarok lebonyolítására is. Ez azt jelenti, hogy egy egész autót a megrendelő szervezet/személy rendelkezésére bocsájtok és egy magyarországi címről egy, esetleg több külföldi címre szállítom a kutyusokat. Ennek költsége természetesen máshogy alakul, pontos címek ismeretében tudunk erről bõvebb tájékoztatást adni.